Vlatka Pokos: Napustila Hrvatsku

Piše: Redakcija

Poznato je da je Vlatka Pokos (47) prije gotovo godinu napustila je Hrvatsku i preselila se u daleku Kanadu, ali nije odavala razloge njenog odlaska. Hrvatski mediji su saznali da je Vlatka odabrala baš Kanadu jer tamo godinama živi njezin bivši partner, Ivica Biljan, s kojim je prije dvije godine kratko bila u ljubavnoj vezi.

Zbog Ivanovih zdravstvenih problema ona nije htjela da daje ikakve izjave medijima ali morala je demantovati navode da njen odlazak u Kandanu nema nikakve veze sa njenim bivšim. S dotičnim nema nikakvu komunikaciju već gotovo dvije godine. O njenom boravku tamo, on je mogao saznati isključivo iz hrvatskih medija. Ne zna gdje stanuje i što radi, niti je to zanima. Hrvatsku je napustila iz brojnih razloga, a jedan od najvećih je neprestano kopanje medija po njezinom privatnom.

Vlatka je odlučila svoje znanje i vještine podići na višu razinu te je upisala studij oglašavanja i marketinške komunikacije na jednom od najprestižnijih fakulteta, Sheridan. Osim što će steći novu diplomu, Vlatka je upravo zahvaljujući fakultetu uspjela steći svoj legalan status u Kanadi.

 

Pročitajte još