Angelina Jolie: Kad sam počela glumiti, za mene je to bio običan posao kojim sam željela finansijski pomoći majci

Piše: Redakcija

Popularna američka glumica Angelina Jolie iako je za svoj doprinos u glumačkom svijetu nagrađena Oscarom tvrdi kako se ovim poslom počela baviti samo kako bi pokojnoj majci Marcheline Bertrand pomogla da plati račune. U intervjuu za The Hollywood Reporter izjavila je da se zapravo ispred kamere nikad nije osjećala ugodno.

– Nije u mojoj prirodi bilo da budem glumica iako mi je danas drago da sam jedna od njih. No kad je moja majka preminula shvatila sam koliko sam zapravo to radila više zbog nje jer taj posao za mene nije bio isti od trenutka kada je ona otišla. Kad sam počela glumiti, za mene je to bio običan posao kojim sam željela pomoći majci s novcem. Bio je to kreativan posao kojim sam mogla otići u prošlost, upoznavati ljude, upoznavati samu sebe, naučiti razne vještine. Predivan je to posao s kojim odrastate i shvatite ko ste – priča glumica.

Angelina s majkom

Također je naglasila da se teško nosila sa slavom koju joj je gluma donijela.

– Bila sam mlada, ni sama nisam znala ko sam, a stave ti mikrofon ispred nosa s tvojih 17, 18 godina, pitaju te za mišljenje, a još ga ni nemaš – prisjetila se, te dodala kako u jednom trenutku glumačkim poslom uopće nije bila zadovoljna.

– Osjećala sam se jadno i potpuno nesretno – rekla je glumica koja se sada okrenula  redateljskom poslu, a zadnji film koji je režirala je ‘First They Killed My Father’.

Pročitajte još