Rekli su nam da nećemo uspjeti u Hollywoodu

Piše: Redakcija

Jednim od najpopularnijih glumica danas poput  Selene Gomez, Kate Winslet, Resse Witerspoon na audicijama su govorili kako nikada neće postati slavne u Hollywoodu jer nisu dovoljno seksi.

Ipak svojim glumačkim sposobnostima demantirale su sve one koji su im predviđali neuspjeh.

Kate Winslet

Od malih nogu Kate Winslet htjela je biti glumica. Međutim, već s 14 godina, učiteljica glume joj je rekla  da se pripremi na činjenicu da će cijeli život glumiti debele djevojke. Učiteljici koja joj je u startu srušila samopouzdanje Kate je posvetila dio govora na prošlogodišnjoj dodjeli BAFTA te poručila ženama diljem svijeta da ne slušaju ljude koji u njih ne vjeruju, piše Harper’s Bazaar.

 

 

Reese Witherspoon

Ovoj uspješnoj oskarovki također su rekli da nije dovoljno pametna ni zgodna da bi uspjela. Kako je rekla u  Hollywoodu joj je  najviše pomogla njena tvrdoglavost.

-Kad sam prvi puta došla u Los Angeles, stalno su mi govorili da nisam dobra za ulogu, da nisam dovoljno zgodna, da nisam dovoljno visoka ni dovoljno pametna. No mene nije bilo briga za tuđa mišljenja. Jako sam tvrdoglava – rekla je glumica.

Meghan Markle

Zgodna Meghan Markle, buduća supruga princa Harryja, proslavila se ulogom u seriji “Suits” no prije toga godinama se suočavala s odbijanjima.

– Govorili su mi da nisam dovoljno mršava, da ne izgledam dovoljno urbano, da nisam dovoljno zgodna, a u isto vrijeme su mi govorili i da sam previše zgodna, previše urbana i previše mršava – otkrila je za časopis Darling.

Selena Gomez

Pop princeza iz Disneyeve zvijezde izrasla je u prekrasnu mladu djevojku, no i dalje joj govore da nije dovoljno seksi.

– Moram vam reći, svaki dan mi  govore… Da nisam dovoljno seksi, ili dovoljno cool ili da moram napraviti nešto kako bi bila zanimljivija. No znate li što je seksi? Biti dama! – rekla je Selena svojim fanovima na koncertu.

Meryl Streep

Glumica s najviše osvojenih Oscara u jednom se tv showu prisjetila anegdote koja se odvila kad je imala 26-godina. Sin slavnog producenta Dine De Laurentiisa htio je uvjeriti oca da Meryl angažira za remake filma King Kong pa ju je doveo pred oca.

Producent je bez imalo pardona povikao na sina: “Zašto si mi doveo ovo ružno stvorenje?”

– To je bilo šokantno iskustvo za mladu djevojku – izjavila je Streep.

Pročitajte još