Mjesec dana od smrti supruga Tatjane Cameron Tajči: Bol koja ne prestaje

Piše: Redakcija

Prošlo je mjesec dana kako je suprug Tatjane Cameron Tajči, Matthew Cameron preminuo u 47. godinoi od nepušačkog raka pluća.  Tajči je sa svojim fanovima na Instagram profilu  podijelila fotografiju dirljive ceremonije u čast sjećanja na supruga. Tajči je svjesna kako zbog svoja tri sina mora ostati snažna i hrabra, pa u ovim teškim danima razlog za osmjeh i utjehu pronalazi u malim stvarima.

Kako je sama napisala uz fotografiju, njezina sestra Sanja pripremila je ceremoniju upravo na način na koji bi Matthew to želio:

– Danas je mjesec dana od Matthewovog prijelaza u potpunu slobodu … volio je okean i želio završiti ondje. Svojoj sestri sam dala njegovu najdražu majicu da je odnese na plažu u čast njegove želje. Imala je lijepu malu ceremoniju koja je uključivala mnogo smijeha – baš kao što bi to Matthew želio! Hvala!

Uz svoju objavu prenijela je i riječi svoje sestre koja je napisala: ‘Filmska vrpca, staklenka whiskeya, najdraža majica, smijeh, suze… Matthew, nedostaješ nam! Plivaj s morskim psima, brate!’

 

Pročitajte još