Kako izgledati mlađe od svojih godina?

Piše: Redakcija
Šminka – izgledati mlađe i ne pretjerivati

Slikovni rezultat za how to look younger makeup

Kozmetički proizvodi s godinama trebali bi se smanjiti. Pored toga, shema boja također bi trebala biti vrlo niska. Evo nekoliko važnih preporuka kvalificiranih umjetnika i kozmetologa:

  • Toniranje treba biti tekuće konzistencije i lagane teksture. Debeli temelj ili prašak će naglasiti bore;
  • Isključite bronzanu šminku i samotamnjenje. Potrebno je odabrati ton koji je što bliže prirodnoj boji kože;
  • Sjene bi trebale biti lagane pastelne boje, po mogućnosti s majkom bisera. Reflektirajuće čestice skrivaju znakove upijanja kože kapaka;
  • Pri odabiru ruža za usne, trebali biste voljeti tople boje;
  • posebnu pozornost treba posvetiti obrvama, pratiti njihov oblik i gustoću.

Kako se oblačiti i izgledati mlađe, i ne činiti se smiješnim?

Povezana slika

Zapravo, samo je bitno pronaći zlatnu sredinu, jer prekomjerna opsesija odjeće za mlade ljude je irelevantna u odrasloj dobi i izgleda smiješno.

  • Po mogućnosti se oblačiti u klasičnom stilu s povremenim elementima;
  • Veste i bluze poželjno je odabrati slobodan rez sa plitkim dekolterom kako bi sakrili nedostatke na slici;
  • Haljine bi trebale biti elegantne i diskretne;
  • Za odmaranje i šetnju prikladne su traperice i slobodne košulje, majice;
  • Nakit može biti svijetao i neobičan, ali ne smije biti previše;
  • Cipele treba odabrati na elegantnoj peti ili platformi. Prekrasan i lagan hod izravno ovisi o tome koliko su udobne cipele.

Frizure

Slikovni rezultat za how to look younger short hair

Kosa je od velike važnosti u stvaranju slike za prekrasan izgled. I nije potrebno radikalno promijeniti frizuru, samo trebate malo ispraviti. Što učiniti a zadržati individualni stil frizure:

  1. Odmaknite se od tamnih nijansi. Dovoljno je osvježiti boju kose ili ton nekoliko dlaka za 1-2 tona. Ova metoda će dati sjaj vašoj kosi
  2. Dajte prirodan izgled. Stiliranje, naravno, potrebno je, ali ne bi trebalo biti pretjerano, primjenjivati ​​sredstva za učvršćivanje ili napraviti tradicionalni hemijski val finih kovrdža. Kosa bi trebala izgledati prirodno, mekana, linije lijepo oblikuju lice i vizualno daju tačan oblik.
  3. Šišati šiške. Šiške nisu samo atribut mladih frizura. Pomaže sakriti bore na čelu i naglašava oči. Glavna stvar je odabrati pravi oblik praska prema vrsti lica.
  4. Pokušajte kratku frizuru. Kratka kosa uvijek izgleda više dobro njegovana i lakše se održava. Osim toga, postoji mnogo kratkih frizura, zanimljivo je pogledati različite boje i simetrije.

Najvažnija stvar u očuvanju mladih je pozitivna stav. Trebali biste se smijati češće, pronaći šarm u bilo kojoj dobi i nastaviti se diviti sebi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti