Slavni parovi koji su svoju ljubav okončali u ovoj godini

Piše: Redakcija

Ljubav kratko traje, a još je kraća u showbizu. Sedam godina u stvarnom životu jednako je kao i 15 godina u Hollywoodu, otprilike. Evo pregleda svih prekida koje smo svi proživljavali, sa željom da ih iduće godine bude manje. Samo ljubav.

Anna Faris i Chris Pratt

Profimedia

Jedan od omiljenih holivudskih parova u augustu su nas obavijestili da se rastaju. Glumci imaju sina zbog kojeg će ostati u dobrim odnosima, no navodno je razlog to što je Anna htjela još djece, dok je Chris htio raditi na svojoj karijeri.

Rachel Bilson i Hayden Christensen

Getty Images

Slatki glumački par godinama se skrivao od javnosti, a iako se nisu oglasili o svom prekidu, sve se saznalo u septembru. Rachel i Hayden upoznali su se prije 11 godina na snimanju filma “Jumper”, a imaju kćerku koju će zajedno odgajati.

FKA Twigs i Robert Pattinson

Getty Images

Pjevačica i glumac bili su zaručeni, a u vezi su bili tri godine. Nije jasno zašto su prekinuli, a službena verzija kaže da su se “udaljili” u posljednjih nekoliko mjeseci veze.

 

Selena Gomez i The Weeknd

Profimedia

Pjevački par bio je jedan od najljepših na sceni i činilo se kao da su jako zaljubljeni, ali srce želi što želi, kako je otpjevala Selena. Prekinuli su u oktobru nakon skoro godinu veze, a pjevačica se navodno vratila Justinu Bieberu.

Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky

Profimedia

Zaljubili su se na snimanju filma “Mother!”, a tek što su javno priznali da su zajedno već su prekinuli. Zajedno su bili otprilike godinu , a problem je bila njegova opsjednutost filmom koji je snimio, a koji je podijelio kritiku i publiku – neki tvrde da je to najbolji, a neki najgori film svih vremena. Internet je odmah smislio šalu na račun njihova prekida – Lawrence je ostavila Aronofskog nakon što je konačno pogledala “Mother!”. Nije isključeno.

Scarlett Johansson i Romain Dauriac

Reuters

Nakon dvije godine braka Scarlett je odlučila napustiti francuskog novinara i vratiti se iz Pariza u Ameriku. Scarlett je ovo bio drugi brak, a s Romainom ima i kćerku Rose. Navodno je njemu problem bio što je glumica na snimanja filmova i druge javne događaje vodila Rose te više nije htio živjeti u Scarlettinoj sjeni.

 

Katy Perry i Orlando Bloom

Profimedia

Iako su se kasnije tokom godine pojavile glasine da su se pomirili, to još nije potvrđeno. Znamo samo da su pjevačica i glumac prekinuli nakon godinu dana veze, i to samo dva dana nakon što su sretni pozirali na oskarovskom Vanity Fair tulumu. Za njih se još nadamo da će shvatiti da se vole i da su stvoreni jedno za drugo.

Fergie i Josh Duhamel

Reuters

Netom prije objavljivanja albuma “Double Dutchess” Fergie je objavila da se nakon 13 godina veze i osam godina braka rastaju. Par ima četverogodišnjeg sina Axla pa su izjavili da će ostati u prijateljskim odnosima.

Christine Taylor i Ben Stiller

Reuters

Nakon 18 godina braka, Ben Stiller rastao se od supruge Christine Taylor. Par ima dvoje djece, a i profesionalno su često surađivali. Nije posve jasno zašto je došlo do prekida, no navodno se ponovno radilo o njegovom pretrpanom rasporedu i holivudskoj karijeri, zbog koje nije imao vremena za porodicu.

Janet Jackson i Wissam al Mana

Reuters

O njihovoj vezi jako se malo znalo otpočetka, no nedugo nakon što su pjevačica i milijarder dobili prvog sina odlučili su se rastati. Zbog veze s njim Janet je navodno prešla na islam te je često viđena kako potpuno pokrivena šeta po Londonu. Navodno je al Mana počeo previše kontrolirati Janet, što ona nije mogla trpjeti.

Pročitajte još