Georgina Rodriguez: Ronaldova djevojka mamila poglede na gala večeri

Piše: Redakcija

Na gala večeri u čast poznatom fudbaleru Cristianu Ronaldu, održanoj u Madridu okupili su se brojni poznanici, prijatelji i porodica.

Među važnijim zvanicima je bila i 23-godišnja Georgina Rodriguez, inače djevojka najboljeg sportiste svijeta. Dotjerana Georgina mamila je poglede, a na svom Instagram profilu Ronaldo je dokumentirao djelić atmosfere gala večeri.

Podsjetimo, Georgina Rodriguez je od 17. godine živjela u Xaci, gradu u Pirinejima, a potom se s porodicom preselila u Madrid. Ronaldo ju je navodono prvi put spazio prošle jeseni, u VIP prostoru na reviji modnog dvojca Dolce&Gabbana. Do dolaska u Madrid, Georgina se bavila manekenstvom i plesom, a u Madridu se zaposlila kao prodavačica u Guccijevom butiku. U početku su se viđali potajno, ali su ipak otkriveni. Najprije na večeri u japanskom restoranu, potom su bili u pariškom Disneylandu, a njihovo pojavljivanje na službenoj večeri krovne nogometne svjetske organizacije dalo je Georgini legitimitet Ronaldove djevojke. Naravno, ona više ne prodaje u Guccijevom butiku, sada je jedna od važnijih klijentica, dok joj bivše kolege pomažu nositi kupljene stvari, te je prate do taksija. Život joj je iznenada postao bajka koja i danas traje. Ona je Ronaldu u oktobru rodila djevojčicu Alanu Martinu, čime je Cristiano dobio četvrto dijete.

View this post on Instagram

Gala CR7 2017!👌🏽🎉❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Pročitajte još