Povratak kući: Janet Jackson prvi Božić sa sinom dočekala kao samohrana majka

Piše: Redakcija

Preslatki sinčić Janet Jackson i Wissama Al Mane božićne je praznike proveo s mamom na nezaboravnom putovanju. Paparazzi su ih u četvrtak snimili u zračnoj luci, na povratku kući.

Mjeseci su trebali Janet Jackson da se oporavi od šokova koje joj je priređivao multimilijuner s kojim je bila u braku, Wissam Al Mana. U braku je trpjela kontinuirano verbalno zlostavljanje i maltretiranje, sve dok nije odlučila reći mu zbogom. Sve je bilo još kompliciranije jer su u to vrijeme već imali bebicu, sina Eissu koji će 3. januara slaviti svoju prvu godinu života. Kad su se razveli, maleni je imao svega tri mjeseca. Suprugova stroga pravila oko odgoja djeteta također su pridonijela ovoj teškoj odluci slavne pjevačice i sestre još slavnijeg, pokojnog pjevača Michaela Jacksona.

I dok su desetak dana oko Božića mama i sinčić proveli u Miamiju, Novu će godinu dočekati kod kuće u Los Angelesu, a potom slijedi i mališanov rođendan.

Šuška se i da je Janet obnovila ljubavnu vezu s bivšim dečkom, hip-hop zvijezdom Jermainom Duprijem, što će reći da ipak nije tako dugo tugovala i samovala.

Pročitajte još