Saznajte koliko košta torbica Gigi Hadid

Piše: Redakcija

Manekenka Gigi Hadid boravi u New Yorku, gdje ima stan, pa nije teško paparazzima da je uslikaju, kao ni njene zanimljive modne kombinacije. Manekenka je poznata i po svojim oskudnim odjevnim kombinacijama, posebno tokom zimskog perioda. Gigi je prije nekoliko dana viđena zakopčana od glave do pete u kombinaciji koja je u prvi plan stavila njenu vitku figuru i duge noge. Gigi je imala plave samterice trapez kroja i džemper u istoj boji, dok je struk naglasila tankim kaišem.

Ipak, najviše je pažnje privukla njena torbica u rozoj boji koja izgleda poput malenog kovčega sa zlatnim detaljima, zbog čega se i zove “Beauty case”. Riječ je o popularnoj torbici koju nose brojne manekenke, a  djelo je dizajnera Jasona Stalveyja.

Dizajner je preko noći postao modna zvijezda, zahvaljujući Gigi, njenoj sestri Belli, ali i 16-godišnjoj Kaiji Gerber, kćerki top modela Cindy Crawford. Iako je u ovu torbicu nemoguće spremiti veću količinu stvari, njena je cijena 22 hiljade maraka. Dizajner visoku cijenu opravdava činjenicom da su sve torbice rađene ručno i izrađene od skupocjene kože egzotičnih životinja, piše Story.hr.

Pročitajte još