Severinin Igor poručio: Fotografija se može obrisati, ali obraz ne

Piše: Redakcija

Igor Kojić na Instagramu je podijelio crtež porodice i napisao dramatičnu poruku koja je, čini se, upućena Severininom bivšem partneru Milanu Popoviću. Nakon sudske rasprave prije nekoliko dana u vezi skrbništva nad Severininim i Popovićevim sinom Aleksandrom, Kojić je napisao poduži status na temu objavljivanja fotografija s malim Aleksandrom na društvenim mrežama. Naime, srpski milijarder traži zabranu da bračni par Kojić objavljuje djetetove fotografije.

“Dragi moji, svako može pokušati utjecati na vašu sreću na razne načine, pa i brisanjem milion riječi sreće u jednoj slici iz binarnog sistema izmišljene aplikacije Instagram”, stoji u statusu. Kojić nastavlja kako se ipak sve može riješiti dogovorom.https://www.instagram.com/p/Bdx3aM0FTJN/

“Prijatelji moji, nastojite u životu da vaše supruge, djevojke, prijateljice dižete u nebesa, a naročito ako vam je ta osoba nosila 9 mjeseci dijete ispod srca. Tako ćete zaštititi majku svog djeteta jer ako ništa drugo bar ćete tako sebi pokazati ljubav i poštovanje prema djetetu koje će to jednog dana jako cijeniti, a vi ćete se osjećati kao bolji čovjek jer postoje neke stvari koje se ne mogu kupiti novcem. Blagajna i terminal za dušu ne postoje. Ta mala bića su bitnija od svega, od svake nepravde propraćene ironijom, a mi smo tu da damo sve od sebe da ih zaštitimo. Zaštitimo ljubavlju, a ne ljubomorom. Vrijeme uvijek pokaže da je svako odgovoran za svoje postupke u životu koje je sam smislio, a za koje nije promislio”, zaključio je Kojić.

Inače, na posljednjem ročištu Severina i Popović nisu se složili oko izbora škole za Aleksandra, koji bi u prvi razred trebao krenuti na jesen. Dok pjevačica želi da dijete ide u javnu školu, Popović želi da ide u privatnu. Navodno smatra kako će mu se djeca rugati “zbog nepromišljenih postupaka iz prošlosti”. Srpski milijarder također traži skrbništvo nad sinom, želi da on živi s njim te da mu Severina plaća alimentaciju.

Pročitajte još