Oralni ured: Trump navodno ima 40 godina mlađu ljubavnicu u Bijeloj kući

Piše: Redakcija

Donald Trump navodno ima aferu s direktoricom za komunikacije Bijele kuće Hope Hicks (29), tvrdi autor knjige ‘Fire and Fury: Inside the Trump White House’ (‘Vatra i bijes: unutar Trumpove Bijele kuće’), čiju objavu su advokati američkog predsjednika pokušali zaustaviti.

Trumpova bliska suradnica je vrlo atraktivna bivša manekenka, a 71-godišnji predsjednik SAD-a i prva dama Melania Trump (47) već duže vrijeme spavaju u odvojenim sobama, piše njemački tabloid Bild.

Hicks je treća osoba na poziciji direktora za komunikacije u godinu dana. Prije toga bila je savjetnica Trumpove kćerke Ivanke, a radila je i kao glasnogovornica Trumpove kampanje, što je bio njen prvi posao u politici.

Autor knjige Michael Wolff, tvrdi kakko je njen zadatak da informira Trumpa o pisanju medija o njemu, a ona to radi tao što filtirira tekstove i prezentira Trumpu samo one izvještaje koji ga glorificiraju i prikazuju u dobrom svjetlu, kako bi vjerovao da ga i mediji i javnost vole.

“Postoji nešto u knjizi u što sam apsolutno uvjeren, ali nedostajao mi je ključni dokaz”, rekao je Wolff u emisiji Real Time s Billom Maherom.

Maher ga je pitao ima li veze s nekom ženom, a Wolff je odgovorio:

“Nisam imao plavu haljinu”, aludirajući na haljinu koja je bila ključna za dokazivanje afere između bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i Monice Lewinsky.

 

Maher ga je zatim pitao je li riječ o nekome s kim predsjednik trenutno ima aferu, a Wollf je rekao: ‘Da!’.

Hicks je jedina, osim Trumpove kćeri Ivanke i zeta Jareda Kushnera, koja je opstala u njegovom timu. Sada je njena pozicija još čvršća, piše Bild.

Redovno prisustvuje svim velikim Trumpovim intervjuima, a na glasu je kao jedina osoba koja razumije inače nepredvidivog i impulsivnog predsjednika.

Wolff u knjizi piše kako Trump i Melania nisu proveli mnogo vremena skupa u Trumpovom tornju prije preseljenja u Bijelu kuću. Trump je, kako tvrdi Wolff, noći provodio sa suprugama svojih prijatelja. Navodi i da je bio hronično nevjeran.

Tome u prilog ide i navodna afera s porno glumicom umjetničkog imena Stormy Daniels tokom 2006. godine. Njoj je 2016. godine, mjesec dana uoči predsjedničkih izbora, navodno plaćeno 130.000 dolara kako bi o svemu šutjela

Pročitajte još