Ashley Graham ponovo zablistala s mužem

Piše: Redakcija

Jedna od najpopularnijih plus size dama na svijetu odavno je razbila stereotip kada je riječ o punijim modelima, a veliku podršku pruža joj suprug Justin.

Svijet manekenstva je,M poprilično surov. Angažmane dobijaju dame kojima se celulit ne ocrtava ni pod lupom, što šalje pogrešnu sliku mladim djevojkama. Srećom, pojavila se Ashley Graham, kao i još nekolicina dama koje su razbile tu sliku.

Ashley je priznala da su je momci prozivali zbog viška kilograma u mladosti, a sve se promijenilo otkako je 2009. godine upoznala Justina. Već naredne godine su stupili u brak, a često su punili novine tvrdnjama da ljubav nisu vodili sve do prve bračne noći. Nedavno su se oboje pojavili na jednom događaju u New Yorku, gdje su zablistali.

Ona je otvoreno je govorila o njihovoj zajedničkoj odluci da sačekaju brak, piše Story.rs.

– Već je bilo seksualnih tenzija, te životinjske strasti. Već imamo takvo prijateljstvo da smo iskombinovali ta dva. Što je, u mom umu, sve učinilo još magičnijim, jer sada, ne samo da spavam s nekim kome vjerujea i volim ga, već znam da me želi. On mi se divi sve vrijeme i daje mi do znanja koliko sam lijepa – rekla je Ashley.

Pročitajte još