Goca Tržan o beauty tajnama: Neprevaziđena Wycon Fatal Glance maskara

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Goca Tržan svoje make-up umijeće isprobala je u srednjoškolskim danima. U njenoj kozmetičkoj torbici se ne nalaze samo skupi proizvodi, već oni koji su najkvalitetniji.

„Svoju kožu redovno čistim, nikada nisam zaspala sa šminkom na licu, redovno idem na biološke tretmane, hranim kožu najkvalitetnijim mezomkoktelima, svi najnoviji aparati za podizanje tonusa kože su dio moje rutine, pijem mnogo vode, vitamin C, tečni kolagen, ne pušim, ne pijem alkohol. Make-up vam može biti i najprofesionalniji na svijetu, a da izgleda očajno ako vam koža nije čista.“

 

OVISNA SAM O…

Ovisna sam o Wycon maskari, Ioanna mesotherapy kremi za lice s matičnim ćelijama i Neulash preparatom za rast trepavica.

MIRIŠEM NA…

Parfemi po kojima sam prepoznatljiva su: Angel i Womanity, Manifesto L’elixir i Dior Addict. Obožavam ih i zaista imaju krasne note.

SEZONSKI NESESER REFRESH

Ove godina sam otkrila Wycon italijanski make-up i napunila fioke i sve nesesere. Sjajni su. Preporučujem i mezoterapiju koktelima s matičnim ćelijama. Podižu tonus i kvalitet kože.

USNE

Volim mat ruževe u nude bojama i preporučujem Wycon tečne mat ruževe koji su trajni i ne skidaju se.

PUDER

Ako imate stariju i suhu kožu, onda koristite Makeup Forever Ultra HD,a za masniju kožu Wycon Liquid Velvet.

OČI

Sjenila birajte tako da su pigmentirana i da se ne krune. Koristim uglavnom Wycon i Makeup Forever, a kad je riječ o maskarama, neprevaziđena je Wycon Fatal Glance ili Too Faced Better Than Sex.

FINISH LOOK

Bronzere koristim za konturiranje, a rumenila u nijansama kajsije i nude tonovima koji nemaju previše sjaja u sebi, naprimjer Bobbi Brown.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti