Marilyn, udat ćeš se za Jacka? To je odlično, preselit ćeš se u Bijelu kuću te ćeš preuzeti poslove prve dame, ja ću se iseliti i svi moji problemi postat će tvoji

Piše: Redakcija

Britanska književnica Sarah Bradford u biografiji “Američka kraljica: Život Jacqueline Kennedy Onassis”, koja bi se u prodaji trebala naći krajem ovog mjeseca, povodom 50-godišnjice ubistva 35. predsjednika SAD-a., piše da je John F. Kennedy bio nepopravljivi ženskaroš, a svoj nezasitni seksualni nagon upražnjavao je u svim mogućim prilikama, čak i s prostitutkama!

Knjiga baca novo svjetlo na složeni bračni odnos između legendarne prve dame i JFK-ja koji, tvrdi Bradford, nije bio u stanju odreći se seksualnih navika niti je zbog njih osjećao grižnju savjesti, piše Daily Mail.

Iako je bio dobar otac svojoj djeci i naoko dobar suprug, šokantni detalji otkrivaju mračnu stranu predsjednika koji je svoju moć i karizmu koristio i kako bi što više žena odvukao u krevet, piše “Dnevnik.hr”.

Bradford navodi niz slučajeva zavođenja zaposlenica Bijele kuće, glumica i starleta pa čak i činjenicu da se Kennedy nije libio upuštati u odnose s prostitutkama.Sve te tvrdnje navodno potkrepljuju dosjei tajne službe u kojima su opisani predsjednikovi izvanbračni izleti.

Agenti su mu dovodili stažistice s kojima je priređivao zabave u Bijeloj kući, a jedna od njih priznala je da su je prokrijumčarili u prtljažniku automobila.

Dosjei govore i da se predsjednik povremeno upuštao u grupni seks s tri djevojke odjednom te da je jednoj 20-godišnjoj stažistici oduzeo nevinost na bračnom krevetu kada Jackie nije bila u blizini.

Kada ga je prijatelj upitao zbog čega sve to radi, JFK mu je odgovorio: To je jače od mene. Dobijem glavobolju ako se ne seksam barem jednom dnevno.

No uprkos brojnim aferama i ljubavnicama, Kennedy je tvrdio kako je Jackie jedina žena do koje mu je stalo.

-Jako je volim i za nju bih uradio sve. Nisam je iznevjerio jer je u svemu stavljam na prvo mjesto – rekao je JFK jedne prilike sestri prve dame, Lee Radziwill.
U jednoj drugoj knjzi “These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie” autora Christophera Andersena se tvrdi kako je Jackie Kennedy znala apsolutno sve o preljubu svog supruga. Od svih ljubavnica najviše se bojala najseksi žene tog vremena Marilyn Monroe.

Prema napisima u knjizi, Marilyn je nazvala Jackie i rekla joj kako spava s predsjednikom te kako je suprug planira napustiti i oženiti se njome.

– Marilyn, udat ćeš se za Jacka, to je odlično, odgovorila joj je Jackie. I preselit ćeš se u Bijelu kuću te ćeš preuzeti poslove prve dame, a ja ću se iseliti i svi problemi postat će tvoji – navodno joj je odgovorila prva dama.

[nggallery id=304]

Pročitajte još