Zagrepčani: Svaka čast, gospon Popović, vi ste pravi otac!

Piše: Redakcija

Svaka čast, gospon Popović, vi ste pravi otac! – dovikivali su Zagrepčani Milanu Popoviću prije nekoliko dana dok se igrao sa sinom Aleksandrom u parku kraj Trga kralja Tomislava. Taj park i još jedan u blizini hotela gdje odsjeda su jedina mjesta gdje smije odvesti sina, piše Blic.rs.

S druge strane, Severina sa sinom često putuje u Crnu Goru, Bosnu, na Oktoberfest u Njemačku, iako Milan nijednom nije dao saglasnost da dijete može ići u inozemstvo.

– Svaki roditelj bi trebao imati odobrenje drugog za prelazak granice s djetetom. Problem je u tome što u EU više nema granica, pa nema načina da se to provjerava. Ono što Severina ima, a Milan Popović nema, jest odluka suda da dijete živi s njom. To joj ne daje nikakva veća prava, ali joj znatno olakšava situaciju – kazali su u hrvatskom MUP-u., piše “Jutarnji list”

Srpski biznismen viđa sina svakog vikenda. Još u petak otputovao je u Zagreb kako bi uredio hotelsku sobu tako da što više liči na dom.

Jedna je baka koja je sa svojim unucima bila u parku, rekla Milanu: – Mnogi očevi ne gledaju svoju djecu, a vi ste, gospon, pravi primjer kako se čovek bori za svoje dijete.

Izvor iz hrvatske policije otkriva da se svaki Milanov ulazak i izlazak iz Hrvatske posebno prijavljuje policiji, što ne spada u redovnu i uobičajenu proceduru koju ostali građani imaju kada prelaze granicu.

Pročitajte još