Ime muškarca otkriva kakav je ljubavnik

Piše: Redakcija

Svakom samoglasniku (slovima A, E, I, O, U) dodijelite određeni broj i saberite. Tako ćete već prilikom upoznavanja moći da otkrijete s kakvim muškarcem imate posla.

Najprije zapišite sve samoglasnike u imenu vašeg partnera, ili muškarca koji vam se sviđa. Zatim svakom samoglasniku dodijelite određeni broj i saberite ih. Ukoliko dobijete dvocifreni broj, saberite njegove cifre, tako da dobijete jednocifreni.

A-1
E-5
I-9
O-6
U-3

1
On je prilično spretan u krevetu, ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. “Umoran sam!”, “Imao sam naporan dan na poslu!”, “Ne mogu sada ništa da radim!” jesu rečenice koje će često izgovoriti. Oko njega ćete zaista morati da se potrudite, sve dok konačno ne pristane na seks. A kada se to napokon dogodi, bit će izuzetno nježan i strastven ljubavnik.

2
Za ovog muškarca nikako ne bismo smjeli da tvrdimo da je savršen ljubavnik. Naime, on mu “nije ni do malog prsta”. Ovaj muškarac je dosadan, on je samo blijeda senka ljubavnika kakvog bi svaka žena voljela da ima pored sebe. On voli da se hvali svojim “poduhvatima” iako su to sve samo obične laži. Ako bi se više posvetio sebi, možda bi tada saznao šta je strast i želja. Stoga mu pomozite da bolje upozna sebe.

3
Ovaj muškarac obožava seks, i to onaj žestok. Dobro je da pri tom obraća pažnju i na želje svoje partnerke. Pobrinut će se za romantičnu atmosferu i posvetit će dovoljno vremena ženi sa kojom je. Ipak, ovakvo njegovo ponašanje ne djeluje nimalo spontano. Poslije nekoliko sedmica provedenih s njim imat ćete osjećaj da je sve unaprijed isplanirao i ubrzo će vam dosaditi sve to. Stoga vam preporučujemo sljedeću taktiku: iznenadite ga i učinite sve da se dosada ne bi uvukla u vaš ljubavni život.

4
Sa ovim muškarcem možete da doživite predivan seks, ali samo ukoliko imate ista interesovanja i želje kao i on. On ga se nikada ne odriče, čak će se pretvarati da mu nešto prija iako nije tako. To ipak ne znači da voli sado-mazo igre, već da mu možda više prija masaža ili određene poze. A ako se to vama ne dopada – nadrljali ste.

5
Ovdje je riječ o jednom izuzetno šarmantnom muškarcu. On zna vaše tajne želje i umije da vas dovede do ludila samo jednim dodirom. Ponekad je i pogled dovoljan da bi vas usrećio. Ipak, nikako ne smijete da ga pitate gdje i kada je naučio te “cake” – to može da ga povrijedi.

6
Iza ovog broja krije se sljedeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto “životinjsko”. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Odlično!

7
Nijedan muškarac neće pokazati više saosjećanja od ovoga. On umije da sasluša svog sagovornika, veoma je pažljiv i vrlo nježan ljubavnik. Voli da sluša laganu i romantičnu muziku i da uživa u svim čulima. Da li je to zaista muškarac? Da! Ukoliko vam se upravo to dopada, prepustite mu se i zaboravite na sve oko sebe.

8
Osam je broj beskonačnosti, a vi ste “upecali” muškarca koji ne zna kada je dosta. On uvijek želi seks, i to intenzivan. Zaista će vam biti divno ako ste i vi takvi. U suprotnom ćete morati da ga obuzdate i da zadovoljite njegova čula na neki drugi način. Zašto da ne?! Sve to samo će probuditi njegovu strastvenost.

9
Broj devet simbolizuje razuzdanost i “divljinu”. A kada ovaj muškarac demonstrira svoju strast, imat ćete osjećaj da ste dospjeli u sasvim drugi svijet. Njemu je seks u krvi, a umjetnost zavođenja njegovo drugo ime. Jedini problem je taj što mu ništa drugo nije na pameti.

Pročitajte još