John Travolta: Nekad je bio glavna holivudska faca, a danas je neprepoznatljiv

Piše: Redakcija

Nekad je bio glavna holivudska faca, a John Travolta (64) danas je neprepoznatljiv. Fotografi su ga uhvatili na snimanju novog filma “Moose”, u kojem glumi obožavatelja filmova koji uhodi svog omiljenog akcijskog junaka i uništava mu život. Za potrebe uloge glumac je pustio bradu i nosi sijedu periku.

Profimedia

Film režira Fred Durst (47), bivši frontmen benda Limp Bizkit, a on je napisao i scenarij. Uz Travoltu, u filmu glumi i Devon Sawa, kojeg se možda sjećate iz Eminemovog spota “Stan”. S Travoltom je glumio u filmu “Life On The Line” 2015. godine.

Inače, Travoltin posljednji film, biografska drama o životu mafijaša Johna Gottija, nikad se neće prikazati, što je objavljeno tek deset dana prije nego što se trebao predstaviti javnosti.

Produkcijska kuća Lionsgate to je odlučila nakon više optužbi za seksualno zlostavljanje koje su podnesene protiv Johna Travolte. Navodno je zlostavljao i silovao mladiće. Glumac je odbacio sve optužbe i tvrdi da će pronaći način da se film o Gottiju ipak počne prikazivati.

Pročitajte još