I kraljica nosi Pradu: Letizia na kiši izgleda ljupko kao i uvijek

Piše: Redakcija

Čak i na kiši, elegantna španjolska kraljica izgleda besprijekorno i dotjerano do posljednjeg detalja.

45-godišnja kraljica Letizia u svim prigodama izgleda ženstveno i elegantno, čak i kad vremenske prilike krenu prkositi outfitu koji nosi.

Glamurozna španjolska kraljica govorila je na prezentaciji projekta za digitalizaciju u Madridu, obučena  u prekrasnu plavu midi haljinu retro kroja. Plavu haljinu s izvezenim naborima i tankim remenom oko struka potpisuje Bottega Veneta.

Po izlasku s konferencije, Letiziju je zatekla kiša protiv koje se odlučila boriti velikim kišobranom i elegantnim strukiranim kaputom na vezanje, koji potpisuje kuća Hugo Boss.

Uz dizajnersku haljinu i moćan kaput, Letizia je u ruci ponijela torbicu-pismo brenda Felipe Varela, a po mokrom je asfaltu spremno skakutala u lakiranim crnim štiklama poznate kuće Prada.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti