Jennifer Lawrence i Emma Stone: Urnebesna reakcija mladih glumica

Piše: Redakcija

Glumice Jennifer Lawrence i Emma Stone na ovogodišnjim su Oscarima svima pokazale šta znači pravo prijateljstvo. Nakon što se domaćin dodjele Jimmy Kimmel našalio na račun Emme Stone, Jennifer joj je kao prava prijateljica ‘pružila podršku’ upirući prstom u nju i smijući se iz petih žila, piše story.hr.

Naime, Kimmel se referirao na prošlogodišnju katastrofu kada je Oscara za najbolji film 2017. godine greškom dobio film ‘La La Moonlight’ dok je stvarni pobjednik bio film ‘Moonlight’.

– Ove godine, kad čuješ svoje ime, nemoj odmah ustajati –  upozorio ju je Kimmel želeći tako podsjetiti na neugodan trenutak u kojem se Emma našla prošle godine na pozornici.

Cijela situacija oduševila je brojne obožavatelje mladih glumica, ali i društvenu mrežu Twitter preko koje su korisnici počeli brzinom svjetlosti dijeliti njihove reakcije. ‘Njihovo prijateljstvo je već vrhunac Oscara’, ‘Svi imamo tog jednog užasnog prijatelja, a Jennifer Lawrence je takva prijateljica Emmi Stone’, samo su neki od brojnih komentara.

Pročitajte još