Neobična luksuzna nagrada za najkraći oskarovski govor

Piše: Redakcija

Na samom početku Jimmy je sve prisutne opustio svojim prepoznatljivim šalama, a svečanost mu je pomogla otvoriti 72-godišnja Helen Mirren. Priznata glumica je, naime, imala ulogu hostese čiji je zadatak bio prezentirati neobičnu luksuznu nagradu namijenjenu onome ko ove godine održi najkraći govor prilikom preuzimanja kipića. Radi se o crnom Kawasaki Jet Skiju s upečatljivim zelenim detaljima.

 | Author: Getty

Na kraju večeri ispostavilo se kako nagrada pripada kostimografu Marku Bridgesu za rad na filmu ‘Fantomska nit’.

Dok je Mark s Helen Mirren isprobavao dobivenu nagradu, Kimmel mu je kratko poručio: ‘Vidimo se na Havasu’. Havasu je umjetno jezero iza Parkerove brane na granici Arizone i Californije. Prepoznatljiv je zbog svoje veličine (tok dug 72 km, širok do 4,5 km), ali i ljepote netaknute prirode.

Dodajmo kako je voditelj popularnog kasnonoćnog talk-showa ‘Jimmy Kimmel Live!’ koji se emitira na ABC-ju, u intervjuu za strane medije priznao je da uloga voditelja svečanosti dodjele Oscara ‘predstavlja vrhunac njegove karijere’ te da je ‘zahvalan Cheryl Boone Isaacs, Dawn i Akademiji što su ga ponovno pozvali da vodi show s dvoje najdražih saradnika, Mikeom De Lucom i Jennifer Todd’.

 | Author: Getty

Pročitajte još