Angelina Jolie s djecom boravila u Parizu

Piše: Redakcija

Nakon razvoda, nekadašnji bračni par Angelina Jolie i Brad Pitt krenuo je svojim putem. Glumica je odlučila da se potpuno okrene staranju o nasljednicima i brojnim putovanjima s njima. Angelina je smisao života potražila u djeci, što se također poklapa sa određenim šablonom za koji se vezuju žene nakon razvoda. Odlučila je da se posveti odgajanju njenih šestero mališana i osiguravanju da njena porodica kroz te komplikovane trenutke prođe na što bezbolniji način. Najnovije informacije govore da je konačno spremna da nastavi dalje sa svojim ljubavnim životom, ali je veoma oprezna i ne zanosi se previše. Odlučila je da na prvo mjesto stavi djecu, a ljubav je postavila na drugo mjesto na listi prioriteta.

– Ona bi zaista voljela da bude s nekim, ali svjesna je tereta koji bi sa sobom unijela u novu vezu i želi da s tim bude veoma pažljiva. Angelina je svjesna da će ulazak u novu ljubav biti naporan proces, kako za nju tako i za budućeg partnera – navodi njen prijatelj.

Angelina  dokazuje tvrdnje da su joj djeca sada najvažnija. Tako je bilo i prilikom njene nedavne posete glavnom gradu Francuske u kojem se je boravila zbog snimanja reklame za brend jednog parfema. U Pariz je povela i djecu. Priliku što su svi zajedno u gradu svjetlosti iskoristila je da ih odvede u čuveni muzej gde su proveli dva sata. S njima je nedavno, kao ambasadorka Ujedinjenih nacija, posjetila i ratnu zonu u Jordanu, što najviše dokazuje koliko ne može da se razdvoji od njih.

Pročitajte još