Claire Holt izgubila bebu

Piše: Redakcija

Glumica Claire Holt na svom Instagram profilu podijelila je tužnu vijest o gubitku djeteta. Naime, objavila je selfie koji je napravila nekoliko trenutaka prije kiretaže, medicinskog zahvata koji se provodi nakon spontanog pobačaja kako bi se maternica očistila od zaostalog tkiva. 

– Snimila sam ovu sliku prije 10 dana dok sam čekala operaciju jer je mom malom, slatkom djetetu prestalo kucati srce. Poslala sam ju svom zaručniku koji je bio u čekaonici kako bi mu pokazala da sam dobro. No, nisam bila. Nakon kiretaže sam provela sate na internetu tražeći žene koje su prošle isto što i ja. Bila sam očajna u potrazi za nekim, bilo kim ko bi se mogao poistovjetiti s onim što ja osjećam. Nekog ko će mi reći da su depresija i beznađe normalni, da to nije moja krivica i kako nisam slomljena zauvijek – kazala je glumica, te dodala kako je uspjela pronaći zajednicu žena koje su doživjele identično iskustvo kao ona. Kako kaže, bile su otvorene i slomljene o svom pobačaju o čemu se inače raspravlja otvoreno. Ipak, cijela ova bolna situacija bila joj je nešto lakša uz potporu zaručnika Andrewa Joblona.

– Ne bih mogla ovo preživjeti da nisam imala bezuvjetnu ljubav svog partnera. Unatoč njegovoj boli, bio je moja stijena i zaštitna mreža. Žene su mi rekle kako su izgubile dijete, muževi kako su njihove supruge. Tako mnogo ljudi je prošlo kroz to i razumiju širinu te boli, pa smo razgovarali o tome – kazala je.

Pročitajte još