Goli do kože, ali u humanitarne svrhe!

Piše: Redakcija

Muški veslački univerzitetski klub odlučio je skupiti novac za antigay humanitarnu kampanju, tako što su pozirali potpuno nagi za kalendar.
Hrabri momci su odvažno skinuli svu odjeću sa sebe i obavili, kako kažu, umjetnički photo-shooting. Poziralo je 14 studenata starosne dobi između 18 i 21 godinu. Fotografije su snimljene na rijeci Avon i u brodskoj kućici.

Novac od prodaje kalendara bit će iskorišten u humanitarnoj kampanji čiji je cilj razbijanje predrasuda o homoseksualcima posebno u školama i na fakultetima.

Cilj im je, također, ohrabriti mladiće, koji su bili zlostavljani zbog njihovog seksualnog opredjeljenja, da nazovu besplatne linije za pomoć i progovore o zlostavljanju koje su pretrpjeli. Uživajte u galeriji[nggallery id=320]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti