Penelope Cruz i Javier Bardem opasno konkuriraju za najbolje obučeni par u Hollywoodu

Piše: Redakcija

Glumci i supružnici Penelope Cruz i Javier Bardem potpuno su oduševili svojom pojavom na madridskoj premijeri filma ‘Loving Pablo’ u kojem igraju glavne uloge. Svojim odabirom stajlinga za crveni tepih holivudski par upravo se popeo na našu listu najbolje odjevenih slavnih parova.

Holivudskom paru, koji je u braku od 2010. godine, kriminalistička drama ‘Loving Pablo’ koja prikazuje ljubavnu vezu narko šefa Pabla Escobara s ljubavnicom Virginijom Vallejo, ovo je četvrti film u kojem zajedno glume.

43-godišnja Španjolka i njen šest godina stariji suprug na crvenom tepihu su izmjenjivali zaljubljene poglede i pritom plijenili izgledom. Dok je markantni glumac obukao elegantno crno odijelo na pruge koje je, umjesto s cipelama, uskladio s bijelim patikama i pri vrhu otkopčanom bijelom košuljom, zanosna Penelope odlučila se za glamur dostojan crvenog tepiha.

 

Lijepa glumica odabrala je asimetričnu šljokičastu haljinu s potpisom modne kuće Balmain u kojoj ukrala sve poglede. Atraktivna haljina na jedno rame koju je osmislio Balmainov dizajner Olivier Rousteing na otmjeni i seksi način otkriva kožu, a cjelokupan stajling upotpunila je crnim štiklama sa šljokičastom petom s potpisom Christiana Louboutina i visećim naušnicama.

Penelope Cruz i Javier Bardem

Penelope Cruz i Javier Bardem

Pročitajte još