Kate Middleton u čipkastoj haljini koja ističe trudnički trbuščić

Piše: Redakcija

Omiljena vojvotkinja Kate Middleton punom parom odrađuje svoje protokolarne dužnosti, a svi se slažu kako i u trudnoći izgleda besprijekorno.

Zgodna supruga princa Williama za mnoge je žene i djevojke veliki modni uzor, premda se u posljednje vrijeme priča kako će Kate efekt uskoro zamijeniti Meghan efekt, budući da se njena buduća šogorica Meghan Markle, zaručnica princa Harryja, nametnula odličnim modnim kombinacijama.

 

Iako treba roditi za koju sedmicu, Kate se može pohvaliti zavidnom linijom pa i u trudnoći nosi haljine koje prate liniju tijela i ističu trbuščić koji je sve vidljiviji.

 

Kate Middleton (36) je poznata i po svojoj ljubavi prema recikliranju te se nimalo ne ustručava nositi odjeću u kojoj smo je već viđali.

Kate Middleton

Prilikom obilaska novom sjedištu za psihološku pomoć djeci u Place2Be, vojvotkinja je uskočila u lijepu plavu haljinu ‘Marlene’ brenda Seraphine koju je nosila na večeri u Oslu gdje je sa suprugom Williamom bila u posjeti norveškoj kraljevskoj obitelji. Elegantnu haljinu s detaljima od čipke i ukrasnim volanima iskombinirala je s crnim štiklama od brušene kože i odgovarajućim clutchem.

Mama princa Georgea i princeze Charlotte nije skidala osmijeh s lica dok se družila i razgovarala s djecom u Londonu.
Inače, kako se već pisalo, o oporavku i snalaženju s troje male djece, Kate i William ne brinu previše, stoga nemaju namjeru angažirati novu dadilju. Kako je otkrio izvor blizak porodici, uz dadilju Mariju Borrallo i kućnu pomoćnicu, nemaju potrebe za još jednom osobom, posebno sad kad su i George i Charlotte krenuli u vrtić. 

Pročitajte još