Moda inspirirana 80-ima: Retro stajling lijepe glumice Olivie Vild pravo je osvježenje

Piše: Redakcija
 
Glumica Olivia Wilde promovira svoj novi film ‘A Vigilante’ redateljice Sarah Daggar-Nickson, a na partyju povodom premijere u Austinu plijenila je pažnju atraktivnim izgledom i odabirom odjeće. 34-godišnja američka glumica, koju pamtimo po ulozi doktorice Remy Hadley iz serije ‘Dr. House’, oduševila je odabirom romantičnog retro stajlinga koji je pravo osvježenje.

Lijepa glumica obukla je elegantnu tirkiznu haljinu od brokat svile, reljefno tkane svile koja je bila jako popularna 80-ih godina, a efektnu midi haljinu s kragnom potpisuje modna kuća Carolina Herrera. Retro štih naglasila je širokim tirkiznim remenom s predimenzioniranom kopčom koji je stavio naglasak na struk.

 

Cjelokupnom stajlingu ljepotica je dala dozu romantike uz pomoć elegantnog nježnoružičastog sakoa koji je uskladila s baršunastim štiklama ukrašenim nakitom s potpisom dizajnerice Chloe Gosselin. Svoj look začinila je trendi ring naušnicama omiljene dizajnerice nakita Jennifer Fisher i decentnim make upom, a kada je riječ o frizuri, ostala je vjerna trendi bobu koji je ove godine dominirao i na dodjeli Oscara.

Pročitajte još