Sa suzama u očima: Emina Jahović se opet obratila fanovima

Piše: Redakcija

Emina Jahović je nakon četrnaest godina zajedničkog života s turskim pjevačem Mustafom Sandalom odlučila kroz život nastaviti sama. Iako je govorila da je njen suprug Mustafa njena najveća ljubav, te da nikada neće dozvoliti da između njih dođe do raskoraka, promijenila je mišljenje. Po povratku s porodične plovidbe Turskim primorjem odlučila je da borbu za Mustafinu ljubav obustavi i dalje nastavi sama.

– Smatram da čovjek treba da ostane u braku ili vezi sve dok je sretan. Kada osjećaj sreće prestane, mislim da je vrijeme da se krene dalje. Razvod svakome može da se desi – kazala je Emina.

Takvo njeno ponašanje nije moglo da prođe nezapaženo, pa su turski mediji počeli u stopu da ih prate. Emina je sama posjećivala javne događaje, kao i dugo željene destinacije, a čak su je fotografi uslikali kako s telefonom u ruci i suzama u očima dugo sjedi u automobilu ispred kuće. Već tada se vjerovalo da nije riječ samo o običnoj svađi, već početak raspada bračne zajednice.

Ispostavilo se da medijske sumnje nisu bile bez osnova, Mustafa se ubrzo iselio iz porodične vile, što je bila inicijalna kapisla da Emina sve javno prizna. U javnosti se spominjalo Eminino tajno viđanje s bivšim dečkom Markom Miškovićem, s kojim je navodno prevarila supruga. Ipak, po njenim tvrdnjama, treća osoba u njenom braku nikada nije postojala.

– Moram priznati da su me priče koje se u posljednje vrijeme pojavljuju u medijima itekako zabavile. Ova posljednja, koja se odnosi na Miškovića, nasmijala je i mene i Mustafu, pogotovo što se s Markom nisam čula ni vidjela više od deset godina – poručila je Emina.

Pročitajte još