Sedam dana nakon prekida sa Selenom, Justin Bieber u ludom provodu s nepoznatom plavušom

Piše: Redakcija

Ljubavne boli i tugu nakon prekida od Justina Biebera, pjevačica i glumica Selena Gomez potražila je u prijateljicama s kojima je otputovala u Australiju. Tako već nekoliko dana uživa na luksuznoj jahti hvatajući boju i odmarajući se.

No, njen bivši nije dugo gubio vrijeme te je brzo pronašao novu djevojku s kojom se očigledno sjajno zabavlja. Bieber je uhvaćen u ludom provodu s nepoznatom plavušom te pritom nisu skrivali koliko su sretni.

Paparazzi fotografi snimili su 23-godišnjaka u popularnom noćnom klubu u Los Angelesu u društvu zanosne ljepotice, a potom su se automobilom odvezli u nepoznatom smjeru.

Podsjetimo, Justin i Selena prekinuli su prošle sedmice, a kao glavni razlog navodilo se ne odobravanje ove veze od strane njene majke Mandy Teefey.

– Justinova porodica voli Selenu, ali Selenina njega ne. Zbog toga su je stavili u vrlo nezahvalnu poziciju. Oni jednostavno još uvijek ne vjeruju Justinu iako ih je Selena pokušala uvjeriti da se promijenio – kazao je nepoznati izvor prije nekoliko dana za Daily Mail.

Ovakva odluka očito je jako naljutila Biebera koji je ovoga puta zaista mislio ozbiljno sa svojom tinejdžerskom ljubavi. Selenu je čak poveo i kao pratnju na vjenčanje svoga oca i njegove nove djevojke čime je pokazao koliko mu znači.

Pročitajte još