Kate Middleton: Skinny pantalone u 9. mjesecu trudnoće

Piše: Redakcija

Za mjesec dana britanska vojvotkinja Kate  Middleton trebala bi roditi svoje treće dijete, a zbog toga se  na neko vrijeme oprostila od službenih obaveza. Svoj posljednji radni dan uoči odlaska na porodiljsko iskoristila je za susret s mladim sportistima i njihovim trenerima u areni Copper Box gdje je odigrala i kviz znanja o Commonwealthu. Nakon toga vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea uputili su se u društveni centar St. Luke kako bi pomogli pripremiti ručak u sklopu projekta “The Big Lunch” osmišljenog povodom proslave ovogodišnjeg Dana Commonwealtha.

S obzirom na to da je znala kako će morati “zasukati” rukave u kuhinji, vojvotkinja je mudro obukla znatno ležerniju odjevnu kombinaciju od onih kakve inače nosi prilikom službenih posjeta. Na iznenađenje mnogih, odabrala je skinny farmerke koje inače rijetko nosi.

S crnim farmerkama kombinirala je šarenu košulju brenda Hobbs i Goatkaput. Na nogama je imala omiljene salonke Stuarta Weitzmana, a od modnih dodataka odlučila se samo za torbicu modne kuće Mulberry.

Pogledajte kako je Kate izgledala.

 

Pročitajte još