Aleksandra Radović: Novac nikada nije bio mjerilo sreće niti uspjeha

Piše: Redakcija

Aleksandra Radović, koja godinama njeguje pravi, kreativni pop zvuk, kaže da je uspjela da se bavi onim što voli na način za koji smatra da je pravi.

– Kad sam počela da se bavim muzikom, znala sam da to želim da radim na jedan kulturan i fin, gospodski način, i nikada sebe nisam vidjela kao klupsku pjevačicu na duge staze, već kao koncertnog i radijskog izvođača. Srećom, ta ideja mi se i ostvarila. Uvijek imate dvije opcije: mogućnost da snimite nešto što je komercijalno i provjereno, čime možete da uspijete, a imate i mogućnost da snimite ono manje popularno, ali s većom težinom i dubinom. Uvijek sam birala drugu opciju – kaže Aleksandra, prenosi Cdm.

– Lakši put donosi instant uspjeh, ali podrazumijeva da imate želudac za mnoge stvari na koje čovjek ne može da se navikne, a teži put vam garantira zadržavanje vjernosti i dosljednosti sebi, uprkos manjoj finansijskoj satisfakciji. Novac nikada nije bio mjerilo sreće niti uspjeha. Uvijek mi je bilo važnije da moje srce bude puno dok pjevam i da mogu da stanem iza svake svoje riječi – istakla je Radović.

 

Pročitajte još