Supermodel sada postaje pravi lifestyle i wellness guru te je odlučila podijeliti svoje iskustvo zdravog načina života. Knjiga koja će se na policama naći ovu jesen zove se ”Lessons: My Path to a Meaningful Life’

Gisele svoj dan započinje u zoru s meditacijom, zatim brine o svom povrtnom vrtu i naravno ne zaboravlja na jutarnje vježbanje. O svojim ambicioznim planovima, Giselle je obavijestila svojih 14 miliona fanova na Instagramu. Obećava podijeliti svoje životno iskustvo s istomišljenicima o svim svojim uspjesima, padovima, iskustvima, vrijednostima, kao i tehnikama razvijanja kako bi se postigao ideal.

– Ja, kao i svi drugi, također osjećam bol, ljutnju i razočarenje, ali volim svoj sadašnji život. Čak i uz probleme i naporan rad, naučila sam se fokusirati na pozitivne misli i primijetiti dobre stvari koje se događaju oko mene. Pokušavam sačuvati i prenositi tu dobru energiju –  rekla je Gisele za francuski Vogue.

Ne sumnjamo da će ova knjiga postići velik uspjeh, stoga se veselimo 2. novembra kada će po prvi put knjiga ”Lessons: My Path to a Meaningful Life” stići na police.

Galerija fotografija koje prikazuju njeno djetinjstvo i život koji danas živi:

https://www.instagram.com/p/BglWf3ylZi5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_logged_in_test