Sofia Vergara: Mali stilski trikovi koji laskaju figuri i kamufliraju eventualne nesavršenosti

Piše: Redakcija
Glumica Sofia Vergara poznata je po svojoj zanosnoj figuri u obliku pješčanog sata, a nije tajna kako svoj seksipil voli dodatno naglasiti mudro osmišljenim odjevnim kombinacijama. Upravo je to učinila i pojavivši se na svečanom eventu američkog hokejaškog tima Pittsburgh Penguinsa gdje je stigla u pratnji svog supruga Joa Manganiella. Par je iskoristio jedinstvenu priliku i fotkao se s prestižnim trofejom Stanley Cup, a 45 – godišnjoj Latini je i u toj pozi uspjela izgledati senzacionalno.

 

 

Sofia je i ovaj put ostala vjerna svom prepoznatljivom stilskom potpisu pa je za ovu priliku obukla crveni korzet, a osim što je ovakva vrsta topa idealna za sve žene koje žele dodatno istaknuti svoj struk, kreacija na sebi ima i dodatni volan koji je postavljen na strateško mjesto kako bi kamuflirao eventualne nesavršenosti. Efektivan top u boji ljubavi  glumica je kombinirala uz traperice skinny kroja, a cijeli styling je začinila nezaobilaznim štiklama s vrtoglavo visokom potpeticom.

Iako glumici kolumbijskog podrijetla mnogi zavide na ljepoti i zanosnoj tjelesnoj građi, Sofia je nedavno otkrila kako se zapravo i nema ambiciju izgledati savršeno.

– Želim izgledati shodno svojim godinama, a ne presavršeno. Mislim da svako ko je opsjednut razmišljanjem da želi izgledati mlađe, u nekom trenutku poludi. Nemam trbušnjake jer ne želim izgledati kao fit model i imati savršeno tijelo. Za to je, po meni, potrebno previše napora. U lošem sam raspoloženju dva sata prije termina, tokom vježbanja i nakon njega jer znam da moram ponovno zakazati vrijeme za vježbanje – izjavila je nedavno za Women’s Health Magazine.

Fotografije: Instagram

Pročitajte još