Još jedno kraljevsko vjenčanje: Charlotte Casiraghi objavila vjeridbu

Piše: Redakcija

Nova kraljevska svadbena zvona zazvonit će u junu ove godine, nedugo nakon vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja koje je zakazano za 19. maj. Charlotte Casiraghi je drugo po redu dijete Caroline od Monaca, a dobila ju je u braku s italijanskim biznismenom Stefanom Kaziragijem koji je poginuo u nesreći s gliserom. Bavila se jahanjem i godinama je zaštitno lice modne kući Gucci.

Na tradicionalnom balu ruža u Monacu zvijezde večeri bili su prelijepa 31-godišnja Charlotte, deveta u redu za tron i njen izabranik, francuski producent Dimitri Rassam, koji su na suptilan način objavili vjeridbu. Pozirali su fotografima s članovima kneževske porodice, među kojima su bili njena majka princeza Carolina od Monaca, brat Pier i njegova supruga, italijanska aristokratkinja Beatrise, kao i polusestra Aleksandra, koju je Carolina dobila u braku s princom Ernestom.

Mladi par se poznaje veoma dugo budući da su im majke jako dobre prijateljice, a priča se da će se vjenčanje održati na Siciliji gdje francuska glumica ima vilu. Dimitri Rassam iz prethodnog braka s ruskom manekenkom Mashom Novoselovom s kojom ima šestogodišnju kćerku.

https://www.youtube.com/watch?v=DSMLtl397Z8

Pročitajte još