Ove slavne ljepotice pronašle su uspješnu formulu vitkosti

Piše: Redakcija

Postići i zadržati vitku liniju nije nimalo lako, a to najbolje znaju slavne ljepotice Bella Hadid, Kim Kardashian i Jennifer Garner, te su pronašle formulu uspjeha. Hrana bogata proteinima te puno ribe i povrće okosnica su njihovih svakodnevnih jelovnika.

Jennifer Garner

Prilikom pripreme za svoj posljednji filmski projekt Jennifer Garner morala je u kratkom periodu smršati nekoliko kilograma. Zato je pronašla savršen način na koji u tome uspjeti. Svaki dan je za doručak pila isti smoothie koji je sadržavao proteine u prahu s okusom kokosa i čokolade, maslac od badema, chiasjemenke i bademovo mlijeko.

Jennifer Garner

Kylie Jenner

– Jedem tacose sa škampima skoro svaki dan – rekla je u jednom od svojih intervjua najmlađa članica reality porodice te dodala kako su škampi i školjke njeno omiljeno jelo.

Kylie Jenner

Kim Kardashian

Najpoznatija članica klana Kardashian često je u medijima na meti kritika zbog svojih oblina, no poznata ljepotica nakon obje trudnoće uspješno je istesala liniju. Nedavno je priznala da osim napornih treninga tajnu njezine linije krije i jedan obrok koji nikada ne preskače – naime svaki dan jede salatu s piletinom i mangom.

Kim Kardashian

Eva Mendes

– Meni hrana nikad ne dosadi – izjavila je lijepa Eva Mendes i dodala kako pokušava razmišljati o hrani kao gorivu za organizam. A šta to znači? To znači kako joj se na tanjuru uglavnom pojavljuje ista hrana za ručak i večeru. Za doručak voli najjednostavnije pripremljena jaja s tostom i sirom koja joj daju energiju potrebnu za cijeli dan.

– Odrasla sam na riži i grahu pa želim neku vrstu žitarica svaki dan u svom obroku – otkrila je 43-godišnja Mendes. Ručak i večera se većinom preklapaju, a uglavnom su to losos i riža ili kvinoja, uz što gotovo uvijek pokušava ukomponirati i neku vrstu salate. Identičnu će stvar jesti za večeru jer je osoba koja voli stvarati navike i držati se rutine.

Eva Mendes

Bella Hadid

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice Bella Hadid ponosna je na svoju figuru. Vitke, duge noge i ravan trbuh osigurali su joj zavidnu karijeru, a za razliku od mnogih kolegica, ova 21-godišnjakinja ne drži se dijeta. Rekla je kako je njen idealan jutarnji obrok tostirani sendvič sa sirom, prženi krumpirići i malo kečapa uz to.

Bella Hadid

Pročitajte još