Gospođa Clooney se vratila i izgleda kao milion dolara

Piše: Redakcija

Četrdesetogodišnja advokatica Amal Clooney svjetsku je slavu postigla nakon što se doznalo da se u nju zaljubio jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera, glumac George Clooney. Također, Gospođa Clooney jednom je dokazala kako ima nepogrešiv ukus za modu, piše Index.hr.

I ne samo to, George je pred lijepu, talentiranu i uspješnu odvjetnicu kleknuo u travnju 2014. godine, a u ljeto 2017. godine par je dobio blizance Ellu i Alexandera.

George je nekoliko puta otkad je postao otac isticao kako mu dvostruko očinstvo u šestom desetljeću života teško pada zbog svih obaveza i neprospavanih noći, a čini se kako i Amal ima poteškoća s balansiranjem poslovnog i privatnog života jer je nedavno u New Yorku viđena s poprilično velikim podočnjacima, a izostao je i njezin prepoznatljiv osmijeh.
 
No jutros je Amal odigrala pametnije pa je iz stana prema uredu krenula s velikim četvrtastim naočalama koje su joj stajale kao salivene, a oduševila je i elegantnim kompletićem suknje i sakoa od tvida u bijeloj boji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti