Marina Tucaković: Idem dalje, pa dokle stignem

Piše: Redakcija

Autorica najvećih hitova, koja se na klinici u Njemačkoj liječi od opake bolesti, požalila se prijateljici da joj je veoma teško, ali da se bori zbog svog sina, koji joj ne bi oprostio ako bi poklekla, piše srbijanski Kurir.

Marina Tucaković hrabro se bori s opakom bolešću samo zbog sina Milana Laće Radulovića. Da nema njega, kaže da bi se odavno predala.

 

Poslije operacije na Institutu za onkologiju, autorica najvećih hitova u regionu otputovala je s porodicom u Njemačku kako bi se liječila autoimunim terapijama. Iako se osjeća loše i izmučeno, Marina ne posustaje. Ima samo jedan cilj – da usreći sina Laću, koji joj ne bi oprostio da se preda. Iako se jedva kreće i govori, ona se izjadala jednoj bliskoj saradnici.

-Najradije bih umrla, ali moram da živim zbog sina. Ja ionako godinama mučno živim – rekla je Tucakovićeva nedavno svojoj prijateljici.

Marina je u januaru saznala da je bolesna, a ubrzo je operisana. Prije desetak dana otputovala je u Minhen, u pratnji supruga Aleksandra Fute Radulovića i sina Milana, koji su joj najveća podrška. Neposredno pred odlazak u Njemačku kratko je poručila.

– Optimista sam i očekujem dobre rezultate. Trudim se da budem vesela i da ne razmišljam pretjerano o svemu. Idem dalje, pa dokle stignem. Ne shvatam ovo tragično. Strašno je kad se to događa drugima, a kada se desi vama, nekako prihvatite i pustite da vas nagon za životom tjera dalje – rekla je Marina.

 

 

Pročitajte još