Melania ostaje u Bijeloj kući: Otkriveno i zašto

Piše: Redakcija

Nakon svih ljubavnih afera Donalda Trumpa, o kojima se piše posljednjih sedmica, Melania Trump ne pomišlja na razvod, a izvori bliski prvoj dami Amerike za “Hollywood life” kažu kako postoji dobar razlog zašto je to tako. Naime, ako je suditi po izvorima, Melania unutar zidova Bijele kuće  ne skriva koliko je ljuta i bijesna zbog Trumpovih afera, ali zbog dobrobiti porodice  i,  prije svega,   11-godišnjeg sina Barrona odlučila je i dalje biti u braku s Trumpom.

– Svi koji misle kako će Melania uskoro sudu dostaviti papire za razvod, varaju se. To se neće dogoditi. Varaju se i svi koji misle da je njen ostanak  u ovakvom braku znak slabosti. Upravo suprotno. Melania je u potpunosti fokusirana na sina Barrona i njegova dobrobit jedina joj je zadaća. Vjeruje kako je stabilno porodično okruženje najbolje za njenoga sina.  Posljednja godina bila je teška za Barrona jer se našao pod budnim okom javnosti, što je stresno za svako dijete – kaže izvor blizak porodici.

On je dodao kako bi Melania još više pažnje privukla kada bi se odlučila na razvod i tek takav potez naštetio bi Barronu i njegovom odrastanju.

 

Pročitajte još