Gwyneth Paltrow: Djevojačka zabava za pamćenje

Piše: Redakcija

Američka glumica Gwyneth Paltrow je krajem prošle godine objavila  kako se po treći put zaručila i to samo godinu dana nakon razvoda od pjevača Chrisa Martina. Ova 45-godišnjakinja je od 2014. godine u sretnoj vezi s režiserom i producentom Bradom Falchukom, koji je i jedan od scenarista serije “Američka horor priča”, a oboje su jako raduju vjenčanja.  Glumica je već krenula u potragu za savršenom vjenčanicom i više je puta naglasila kako je oko svega jako uzbuđena.

– Iako imam 45 godina, osjećam se kao 21-godišnjakinja – rekla i dodala kako uživa razgovarati o pripremama za vjenčanje sa svojim prijateljicama.

Gwyneth je pripremila i djevojačku zabavu za pamćenje na koju je pozvala svoje najbliže prijateljice. Među njima su Drew Barrymore, Cameron Diaz i Nicole Richie, koje su jedne od najvažnijih zvanica. Budno oko fotografa je  snimilo okupljanje veselog društva, u kojem je bila i priznata dizajnerica Stela McCartney. Prema pisanju stranih medija, Paltrow je rezervisala privatni avion za 12 osoba koji ih je iz Los Angelesa odveo u Meksiko, gdje ovoga vikenda društvo očekuje nezaboravna zabava.

Pročitajte još