Tek rođena kćerka Khloe Kardashian već ima Instagram profil i prati je više osoba nego vas

Piše: Redakcija

Khloe Kardashian (33) nastavila je s tradicijom svoje oporodice te svojoj prvoj kćeri dala ime True. Objavila je to na društvenim mrežama, a mnoge je zaintrigiralo što je napisala kako se dijete zove True Thompson – a Kardashiana nigdje.
Njena majka Kris Jenner objasnila je kako se, zapravo, radi o porodičnom imenu.

– Ime mog djeda s očeve strane bilo je True Otis Houghton, a ime mog oca bilo je Robert True Houghton. Jako sam uzbuđena jer je Khloe nazvala svoju kćerku True – napisala je Kris i otkrila kako malena True već ima svoj Instagram profil. Iako još nije objavila nijednu fotku, prati je 135.000 osoba.

No, niko ne spominje skandal koji se dogodio nekoliko dana prije.

Naime, njen dečko Tristan Thompson (27) uhvaćen je kako je vara samo nekoliko dana prije nego što je ona rodila, a pojavile su se i snimke od prošle godine na kojima se ljubi s nepoznatim djevojkama. Khloe je tada već bila trudna.

Neki izvori tvrde kako mu je oprostila te kako je uvjerena da su za sve krive “groupie djevojke koje su joj ga htjele oteti”.

– Zbog svoje kćerke, koja joj je prioritet, Khloe odgađa donošenje bilo kakvih odluka, pa tako i one hoće li ostati u vezi s Tristanom ili ne. Ogorčena je zbog toga što se dogodilo, ali važno joj je da Tristan ima razvijen odnos s kćerkom – rekli su izvori.

 

Pročitajte još