Victoria Beckham: Porodična proslava 44. rođendana

Piše: Redakcija

Supruga Davida Beckhama i majka četvero djece, nekada slavna pjevačica, a danas poznata dizajnerica se na društvenim mrežama se pohvalila fotografijiom sa slavlja na kojoj pozira sa svojom djecom, kćerkom Harper, te sinovima Brooklynom, Romeom i Cruzom. No, ni to nije smekšalo Victoriju Beckham koja je i na vlastiti rođendan bila ‘smrtno ozbiljna’

– Rođendanska večer s mojim bebama. Volim vas – napisala je Posh spice pored fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

Njoj je ‘poker face’ očito – urođen i već se odavno zna da se Victoria Beckham nikad ne smije, ali se zato smiju njena djeca koja na fotografiji izgledaju kao da slijede majčine korake. 18-godišnji Brooklyn, 15-godišnji Romeo, 12-godišnji Cruz i 6-godišnja Harper su na slavlju mame bili potpuno stajliš.

Ranije je bivša pjevačica i modna dizajnerica objavila fotografije iz Disneylanda. Dok je Brooklyn Beckham partijao na Coachella festivalu, David i Victoria s Romeom, Cruzom i Harper uživali su u zabavnom parku. Bivši nogometaš potpuno se uživio s kačketom s ušima Mickeyja Mousea. Victoria je to prokomentirala riječima: Nisam baš sigurna šta da mislim o ovim ušima.

 

Pročitajte još