Sin glumice Elizabeth Hurley zamolio: Mama, ne radi mi to više…

Piše: Redakcija

Sin glumice Elizabeth Hurley, kako pišu britanski tabloidi, zamolio je svoju majku da prestane objavljivati provokativne fotografije na društvenim mrežama, posebno one na kojima se i on nalazi.

Ovakva molba ne zvuči čudno s obzirom na to da je 53-godišnja Elizabeth nedavno priznala kako je sin tinejdžer često fotka u izdanjima bez grudnjaka. No, čini se kako je 15-godišnjaku dojadilo konstantno izrugivanje na račun majčinih fotografija u oskudnim bikinijima, pa ju je zamolio da prestane s takvim objavama.

-Damian je u dobi u kojoj mu je sve ono što njegova majka radi sramotno i ne može nikako shvatiti zašto se Liz ne može pokriti barem malo- rekao je izvor blizak glumici i njenom sinu za časopis Heat.

-Ali Elizabeth je veoma ponosna na svoj mladenački izgled i rekla mu je kako nema ništa loše u tome da žena njenih godina izgleda seksi. Također mu je poručila da će, ako se ne prestane žaliti, početi dolaziti na roditeljske sastanke obučena kao opatica- dodao je.

Molbe njenog sina počele su nakon proslave njegovog 16. rođendana na koji je Liz stigla u haljini s dekolteom do pupka, a umjesto čestitki, glumicu su u komentarima dočekali brojni komentari fanova prije svega na račun njenog dubokog dekoltea na toj fotografiji. Njega na toj fotki mnogi nisu ni primjetili.

Pročitajte još