Kim Kardashian i Kanye West spremni za četvrtu bebu

Piše: Redakcija

Kim Kardashian i njen partner Kanye West prije četiri mjeseca postati su roditelji. Izgleda kako par teži ka velikoj porodici, pa su odlučili kako je vrijeme i za četvrto dijete. Naime, dolazak male True u porodicu Kardashian-Jenner zasita je utjecalo na sve članove, a ponajviše na Kim i Kanye.

– Oduvijek je bilo pitanje kada će to stvarno biti. Uvjereni su da mogu da se nose sa obavezama koje djeca donose, jer su odgovorni a imaju i potpunu podršku – kazao je izvor blizak porodici.

Kim Kardashian i Kanye West

Poznata zvijezda je u prethodnim trudnoćama imala više ozbiljnih problema, uključujući i višak kilograma koji je na njeno zdravstveno stanje jako loše utjecao, te su je doktori upozorili da bi još jedna trudnoća mogla da bude pogubna po nju. Zato je par angažovao surogat majku, kojoj je za ovaj “poklon” platio oko 112.000 dolara. Kim i Kanye su veoma zahvalni surogat majci koja je ostvarila njihov san, te su tim povodom planirali da i za četvrtu bebu uključe istu ženu koja je rodila i bebu Chicago.

– Plan je da se do kraja godine ostvarimo ponovo u ulozi roditelja. Planiramo djevojčicu, ali ni blizanci nisu isključeni – kazali su roditelji.

 

Pročitajte još