Na Jahorini upriličeno druženje poznatih sportašica i novinara

Piše: Redakcija

Najbolja srpska košarkašica Milica Dabović i jedna od najvećih regionalnih tenis trenerica Tamara Kovačević boravile su u hotelu Vučko na Jahorini, a povodom njihovog boravka, menadžment hotela Vučko upriličio je druženje sa velikim brojem novinara.

Ovom prilikom razgovarali smo sa košarkašicom Milicom Dabović koja je kazala da na poziv svojih prijatelja prvi put boravi na olimpijskoj planini Jahorini u hotelu Vučko, te da odmara i uživa u prelijepom ambijentu, ljubaznom osoblju i visokoj kvaliteti usluga.

”Zaista mi je zadovoljstvo biti prvi put na Jahorini u hotelu Vučko koji je za mene jedno novo otkriće, te se ovdje osjećam kao prava zvijezda. Hotel zadovoljava sve potrebe za jednog sportistu. Našla sam vremena te sam obišla cijeli kompleks, a osim raznovrsnih aktivnosti koje nudi posebno su me oduševili apartmani tako da ozbiljno razmišljam o kupovini jednog. U kompleksu hotela Vučko na novoizgrađenim terenima već tri godine održava se Međunarodni košarkaški turnir “Kup olimpijskih nada” pod pokroviteljstvom Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine. Drago mi je što su promoteri Vlade Divac i Željko Paspalj, a moja želja je da se organizuje i košarkaški turnir za djevojčice kako bi se i sa njima radilo te kako bismo to sve podigli na još veći nivo.”- dodala je Milica Dabović.

Na proteklom Evropskom prvenstvu Milica Dabović predvodila je Srbiju kao kapiten do četvrtog mjesta. Kao kapiten Partizana i srpske reprezentacije proteklih sezona sa KK “Partizan” osvajala je sve naslove u državi i regiji. Zasigurno najzvučniji transfer ovog ljeta u Hrvatskoj bio je upravo prelazak ove košarkašice u KK “Novi Zagreb”.

Prisutnima se obratio i direktor hotela Vučko Bojan Stanojević koji je kazao da hotel Vučko nastoji pružiti podršku i logistiku svim mladim naraštajima i vrhunskim sportistima. ”Zadovoljstvo mi je zvanično objaviti saradnju koju smo uspostavili sa Milicom Dabović i Turkish Airlines-om koja će trajati onoliko koliko svi budu zadovoljni, a siguran sam da će to trajati vječno jer je hotel Vučko poznat po tome da svoje prijatelje nikada ne zaboravlja. Također, sa Milicom smo se dogovorili da zajedno pružimo podršku i budemo sponzori kadetskoj košarkaškoj ekipi ”Jahorina”- dodao je gdin. Stanojević.

Poznata regionalna tenis trenerica Tamara Kovačević kazala je da je prvi put kako u hotelu Vučko tako i na Jahorini te da su sadržaj hotela i nadmorska visina idealni za pripreme djece u mlađim kategorijama kao i za vrhunske sportiste. ”Radim u teniskom Savezu Srbije i teniskom klubu ”Gemax” iz Beograda te moram istaći da smo veoma zainteresovani za izgradnju teniskih kampova upravo ovdje na Jahorini, u kompleksu hotela Vučko.”- dodala je Tamara Kovačević.
Milica Dabović i Tamara Kovačević su prijateljice dugi niz godina. Tamara se jedno vrijeme bavila košarkom, a prvi trener bio joj je upravo Milicin otac Milan Dabović. Druženje sa novinarima je proteklo u ugodnoj atmosferi uz mnogo razgovora, smijeha i zabave.

Pročitajte još