Polubrat iz noćne more poručio princu: Otkaži vjenčanje s mojom sestrom

Piše: Redakcija

Meghan Markle, buduća supruga princa Harryja, ima polubrata iz noćne more. Nakon što je jednom prilikom izjavio da je udaja njegove sestre za princa Harryja upropastila njihovu porodicu, Thomas Markle Junior odlučio se pismom obratiti svom budućem zetu i poručio mu da još uvijek nije kasno da otkaže vjenčanje.

Thomas je princu poručio da vrijeme ističe, ali da još stigne otkazati vjenčanje sa ženom koja će upropastiti kraljevsku porodicu.

Britain’s Prince Harry poses with Meghan Markle in the Sunken Garden of Kensington Palace, London, Britain, November 27, 2017. REUTERS/Toby Melville

-Ne mogu vjerovati da ne vidiš Meghan onako kako je vidi cijeli svijet. Ona je glumica C kategorije koja gubi uloge jer stari i sada želi postati princeza”, napisao je Thomas Markle. No ni tu nije stao.

-Naš je otac zbog njezine glumačke karijere upao u ogromne dugove iz kojih se još uvijek nije izvukao. Ona mu nije vratila ni novčića. Svoju vlastitu porodicu nije pozvala na vjenčanje, a zove potpune strance.- dodao je i rekao princu da sam procijeni o kakvoj je osobi riječ.

Zaključak pisma je pogotovo zanimljiv.

-Meghan je moja porodica . Iako je ona nas potpuno zaboravila, mi nju nismo i uvijek ćemo biti tu.”

Pročitajte još