Johnny Depp: Novi problemi u životu poznatog glumca

Piše: Redakcija

U posljednje vrijeme svi se pitaju šta se to događa s 54-godišnjim glumcem  Johnnyjem Deppom. Naime, glumac je počeo propadati fizički i psihički, a bivša supruga Amber Heard optužila ga je za nasilje zbog čega je 2016. godine zatražila razvod braka. Osim toga, finansijska situacija glumca nije dobra,  a kad god se pojavi u javnosti izgleda kao da je pod uticajem opijata. Da bi situacija bila još gora, sada mu je stigla i tužba dvojice bivših  tjelohranitelja koji su za njega radili do januara ove godine.

Naime, Eugene Arreola i Miguel Sanchez tvrde kako se Johnny drastično promijenio, te da su bili primorani raditi i stvari koje nisu u opisu njihovog posla. Tako jedan kaže da su morali čuvati njegovu djecu i ispunjavati im svaku želju, a pazili su i na slavnog glumca. U noćnom klubu s njegovog su lica brisali drogu kako niko ne bi primijetio šta se događa. Dnevno su radili po 12 sati, za vrijeme pauze nisu dobili ručak, a prekovremene im nisu plaćali.

– Bili su prisiljeni raditi kao vozači i svaki dan su morali voziti automobile koji su bili puni ilegalnih supstanci – stoji, između ostalog,  u tužbi.

Depp o ovome još uvijek nije govorio u javnosti.

 | Author: Profimedia

 

Pročitajte još