Objavljene prve službene fotografije princa Louisa

Piše: Redakcija

Nakon što je prošle sedmice britanska  vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, rodila treće dijete, interes za novim članom kraljevske porodice ne jenjava. Sretni roditelji su malom princu dali ime  Louis Arthur Charles, a imenom je odana počast Williamovom ocu, princu Charlesu, i Louisu Mountbattenu, mentoru vojvode od Edinburgha, dok je Arthur srednje ime koje nosi i sam William.

No, nakon ovih informacija javnost je posljednjih dana iščekivala zvanične  fotografija malog Louisa, a  kraljevska porodica je jutros objavila prve dvije službene fotografije novorođenog princa. Na jednoj od njih bebu drži njegova trogodišnja sestra, princeza Charlotte.  Obje fotografije su napravljene unutar Kensingtonske palate, a snimila ih je Kate.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti