Milica Dabović: Nijedna žena ne želi sama podizati dijete

Piše: Redakcija

Košarkašica Milica Dabović nedavno je s četvoromjesečnim sinom Stefanom posjetila svoju sestru Anu u Istanbulu, a s njima je na put krenula i njihova majka Nevenka. Proveli su u Turskoj petnaest dana, tokom kojih su obišli sve značajne znamenitosti, shopping centre i uživali u drugim atrakcijama grada na dva kontinenta.

– Poseban povod za putovanje nije postojao, samo smo željeli posjetiti Anu. Ne mogu reći da je ovo prvo Stefanovo putovanje, jer sam ga već vodila u svoj rodni Herceg Novi, ali nikada do sada nije išao u turističke obilaske. Bio je veoma miran i tokom leta i sve vrijeme dok smo boravili u Istanbulu, tako da su moja mama i sestra konstantno ponavljale rečenicu: “On je nevjerovatna beba” – kaže Milica za Story.rs.

Osim najpoznatijih znamenitosti, kao što su Aja Sofija, Plava džamija, Trg Taksim ili Kapali čaršija, obišli su i mnoge druge destinacije.

– Išli smo u turističku turu autobusom, ali i brodom, a čak smo se i kupale s delfinima. To mi je možda bio i najljepši dio putovanja, jer sam od djetinjstva sanjala o tome – kazala je.

Tokom trudnoće, Milica je prekinula s partnerom Vukom, a tvrdi da se odlično snašla u ulozi majke.

– Nijedna žena ne sanja o tome da sama podiže dijete, ali kada se to već desi, važno je da mu se posveti i da ne dozvoli da ga bilo šta ugrozi. Uživam u majčinstvu i Stefan mi je kao najbolji drug. Često ga zamolim da bude miran kako bih mogla obaviti neki posao i nevjerovatno, ali on me posluša. Stalno pričam s njim, ljubim ga i mazim i on je zaista izvor mog života. Veliku pomoć oko svega imam od svoje majke i beskrajno sam joj zahvalna na tome – kaže Milica.

 

Pročitajte još