Imali su spoj naslijepo: Kako je Harry sreo Meggy

Piše: Redakcija

Vjenčali su se jučer. Zaručili su se u novembru dok su večerali piletinu. Prvi put su uhvaćeni zajedno tačno godinu dana ranije kada su išli u pozorište, otkriva Index.hr.

Otkako su zajedno, javnost budno prati svaki korak princa Harryja i Meghan Markle, novopečene vojvotkinje od Sussexa. No ono što je još uvijek obavijeno velom tajne jest kako su se upoznali i ko je uopće upoznao britanskog princa i američku glumicu na privremenom radu u Kanadi.

The Cut piše da su se Meghan i Harry sreli na spoju na slijepo koji im je namjestila Violet von Westenholz, PR direktorica kompanije Ralph Lauren.

Njen otac je baron, a Violet je godinama Harryjeva bliska prijateljica pa joj se navodno požalio da ne može naći curu. Naime, Tinder iz očitih razloga ne dolazi u obzir.

-Ne može koristiti aplikacije za upoznavanje, a upoznavanje osobe s kojom bi se povezao pokazalo se nemogućim- rekao je “dobro upućen izvor” za E!

Violet je u sklopu svog posla upoznala Meghan, s kojom se s vremenom i sprijateljila.

-Meghan je neko vrijeme bila dio londonske društvene scene i jako je brzo ušla u visoko društvo- dodao je izvor.

Kad se Harry požalio da nema nikoga, Violet je upravo Meghan pala na pamet kao savršena cura za njega.

-Definitivno nas je namjestila jedno drugom. Bio je to spoj na slijepo. Nisam znala puno o njemu prije toga pa kad mi je rekla da dogovara spoj, zanimalo me samo je li ljubazan- rekla je Meghan za BBC.

I živjeli su sretno do kraja života, piše Index.hr-

Pročitajte još