Vlatka Pokos postigla kanadski uspjeh

Piše: Redakcija

Voditeljica Vlatka Pokos odlučila je otići u Kanadu te izgraditi novu karijeru i steći nova znanja, a svakodnevno dokazuje kako joj polazi za rukom. Prošlo je nešto više od godinu otkako je Vlatka Pokos odlučila napustiti rodnu zemlju i svoj život izgraditi u kanadskom Torontu. Vlatka je nedavno otkrila kako je učinila pravu stvar te da tretman koji tamo dobiva od ljudi, proizlazi iz njenog rada i znanja. Osim što je prihvaćena i cijenjena među Kanađanima, Vlatka se nije mogla suzdržati da se ne pohvali i izvrsnim uspjehom na fakultetu koji je također bio jedan od razloga njenog odlaska.  Studentica oglašavanja i marketinške komunikacije nanizala je samo odlične rezultate na ispitima koje je posvetila određenim ljudima.

– Posvećujem ih svim polupismenim “piscima” zlih komentara na portalima i društvenim mrežama. I poručujem im da ulože malo truda i vremena u vlastito obrazovanje. Možda im pomogne da postanu malo manje glupi i zli – napisala je Vlatka.

Vlatka studije pohađa na Sheridan Collegeu, nagrađivanom kanadskom fakultetu koji svake godine upiše nekoliko hiljada studenata, a važi kao jedan od najprestižnijih. Osim što će steći novu diplomu, Vlatka je upravo zahvaljujući fakultetu uspjela steći i svoj legalan status u Kanadi.

Pročitajte još