Liam Gallagher: Pjevač nakon 20 godina upoznao kćerku

Piše: Redakcija

Pjevač Liam Gallagher, najpoznatiji kao bivši frontmen grupe Oasis, nikada nije bio uzoran suprug ni otac. Naime, samo nekoliko mjeseci nakon što je 1997. godine oženio Patsy Kensit, upustio se u avanturu s pjevačicom Lisom Moorish koja mu je 1998. godine rodila kćerku Molly koju nikada nije upoznao. No, iako nije bio prisutan u životu svoje kćerke, čini se da je pjevač sada ipak odlučio napraviti neke promjene po tom pitanju.

Tako se na Instagramu pohvalio fotografijom na kojoj pozira s Molly nakon punih 20 godina, što je ujedno i njihov prvi susret. Pjevač uz objavljenu fotografiju nije ništa napisao, ali su mu brojni fanovi u komentarima čestitali na ovom velikom koraku. Istu je fotografiju na društvenim mrežama objavila i Molly, pa se brojni obožavatelji poznatog pjevača nadaju da je to znak kako će otac i kćerka napokon postati bliski.

– Djevojka je zbrinuta. Ima odjeću i hranu te pohađa dobre škole – rekao je jednom prilikom Liam za svoju kćerku te dodao kako je njoj i njenoj mami kupio kuću, kao i da smatra da je za Molly bolje da živi sa svojom majkom.

Osim Molly, Liam ima još jednu kćerku koju nikada nije upoznao, Gemmu. Nju je dobio iz kratke afere s novinarkom Lizom Ghorbani dok je bio u braku s Nicole Appleton. Ima i dva sina, Lennona kojeg je dobio u braku s Patsy te Genea kojeg je dobio u braku s Nicole.

Pročitajte još